Julekonsert Friday 14. december

Sunturns

Supp: A Confederacy of Dunces + Brutalligators (UK)

Den årlige julekonserten med Sunturns, den åttende i rekken, går av stabelen fredag 14. desember på Parkteatret. Sunturns-konserten er blitt en fast tradisjon for mange, og konsertene blir fullere og fullere for hvert år som går.

Sunturns består av medlemmer fra blant annet The Little Hands of Asphalt, Einar Stray Orchestra, Making Marks, Monzano og Elva. Bandet debuterte i 2011 med albumet «Christmas», en fullengder med i hovedsak nyskrevet julemusikk. Anmelderne var begeistret, både Dagsavisen og VG trillet terning fem og sistnevnte skrev blant annet:

«Både reflektert, morsomt og skranglende sjarmerende i sine refleksjoner over vinterens uendelighet og kuldas uutgrunnelighet (…) En juleplate der substansen seirer over tradisjonslåst julestemning.»

I 2015 kom oppfølgeren, «Christmas II», og nok en gang haglet femmerne, blant annet fra Stavanger Aftenblad som kalte det «Jul uten bjeller». I fjor slapp julesupergruppa nok en singel, men dagene med juleturnering er over, og konserten på Parkteatret er eneste mulighet til å se gruppa live. Velkommen til konsert!

facebook.com/Sunturns

Support: A Confederacy of Dunces + Brutalligators (UK)

A Confederacy of Dunces er en engangstrio som eksisterer i bare 20 minutter – for one night only – og består av Jonas Jonsson (fra svenske Bedroom Eyes og Enerhaugen Agnospel Choir) på vokal sammen med Rune Berg (Giske, Number Seven Deli) og Johnny Palmar Hide (Number Seven Deli) på vokal og gitar. Med seg har de ett knippe låter med en liten smak av jul, en del melankoli og mye pophistorie.

Kveldens andre support er et band fra England som er store Sunturns-fans og gjerne ville spille support. Det takka vi ja til, noe man lett kan forstå når man hører Brutalligators!

spotify.com/brutalligators
facebook.com/brutalligators

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett