Rootkit + Stine Amundsen + Grindheim Saturday 18. june

Banana Night

Sett standarden for resten av sommeren med Banana Night på Parkteatret 18. juni! Denne kvelden presenteres tre norske fremadstormende DJer og produsenter, hver med sitt unike syn på elektronisk musikk som får deg til å danse gjennom sommernatten.

Rootkit er kun 18 år, og har eksplodert på klubbscenen i det siste. Musikken hans har tatt helt av på nett, med over 15 millioner streams på sistesingelen «Against the Sun» og over 230 000 faste lyttere på Spotify hver måned. Han har blant annet spilt live på Rådhusplassen med Astrid S, og nå har du sjansen til å oppleve unggutten med et to timers DJ-sett på Banana Night.
soundcloud.com/rootkitmusic

Stine Amundsen er en up and coming DJ som allerede har tatt Oslos hippeste klubber med storm. Hun har spredt gode vibes på steder som Dattera til Hagen, Fisk & Vilt, Angst, The Villa, Jaeger og mange andre barer og klubber. Hun elsker elektronisk musikk, og disker opp med rytmer som nytes dansende.
soundcloud.com/stineamundsen

Grindheim er en produsent og DJ med forkjærlighet for house, EDM og all annen musikk som skaper god stemning. Med en rekke nye sanger i bagasjen setter han nesen mot Parkteatret for å spille dem live for første gang.
soundcloud.com/officialgrindheim

Ønsk sommeren velkommen med en fruktig fest på Parkteatret 18. juni! Billetter er i salg på Ticketmaster nå.

Billetter kr. 150,- + avg.

Bill.: 170,-Dørene åpner 23:00ID.: 20Kjøp Billett