Øya UNG & Yngling pres. Saturday 25. november

Store P

Supp: EMIR

Denne høsten er Store P aktuell med både ny plate og Rockefeller-konsert. Nå er han også bekreftet til Yngling/Øya Ung på Parkteatret, hvor han spiller for publikum under 18 år!

Solodebuten til Store P, «Regnmannen», slo gjennom støyen som en fløyelsmyk knyttneve i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands, og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen. Etter at albumet hadde gått sin seiersgang blant anmeldere og fans over hele landet, og en omfattende Norgesturné var tilbakelagt, trakk Store P seg igjen bort fra søkelyset.

I år er han tilbake for fullt, og har så langt gitt oss knallsinglene «Vi esje herfra» og «Dypt», med tilhørende bemerkelsesverdig fete videoer, og nylig den nydelige «Huske å puste», en sommerbris av en låt.

Da Store P spilte på by:Larm tidligere i år, trillet Dagbladet en meget velfortjent femmer på terningen. Det etterlengtede oppfølgeralbumet «Rommet» ventes i høst, og det er bare å gjøre seg klar for å bli smeltet av Store Ps unikt smakfulle sound.

facebook.com/denektestorep

EMIR
På kort tid ble duoen Sushi X Kobe et aldri så lite fenomen i norsk rap. Nå er Onge Sushimane blitt soloartisten EMIR, og første smakebit fikk vi tidligere i høst med debutsingelen «Faller».

EMIR har jobbet med nytt materiale og nye produsenter parallelt med Sushi X Kobe det siste året. «Faller» er produsert av svenske Niklas Marklund og Andreas Sandgren, og nikker til britiske dansegulv, men har samtidig en tekst som sentrerer rundt feilkoblinger, tanngnissing og speilbilder som ikke ser ut som man skulle ønske. Både oppstemt og selvrefleksivt. Det blir garantert mer av det siste, skal vi tro EMIR.

facebook.com/hindicemir

Bill. kr. 80,- +avg.
ID: under 18 år, ingen alkoholservering.

Bill.: 95,-Dørene åpner 17:00ID.: under 18Kjøp Billett