Live Nation pres. Friday 14. august

St Valentine

St Valentine er navnet på det nye, spennende soloprosjektet til Ulrik Denizou Lund, best kjent som den ene halvdelen av Lemaitre. Etter to singleslipp, med listing på NRK P3, er det klart for EP-slipp 14. august, og det feires på Parkteateret med en releasekonsert!

Lemaitre, bestående av Ulrik Denizou Lund og Ketil Jansen, har de siste årene vært basert i Los Angeles, og gjort stor suksess både i inn- og utland. Duoen har levert hits og fylt dansegulv, klubblokaler og festivaler verden over, og spilt på festivaler som Coachella, Lollapalooza og Roskilde, for å nevne noen.

Det siste året har vokalist og produsent Ulrik, ruget på et sideprosjekt det har blitt hvisket om. Resultatet er et prosjekt som befinner seg i et elektronisk landskap, men med en mer tekstorientert, personlig og til tider en mer naken tilnærming enn hva vi er vant til fra vokalisten.

Bill. kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.
Pga. Koronasituasjonen vil det bli bordplassering i lokalet, og billetter selges til 2-, 3-, 4-, 5- og 6-mannsbord. De som har billett til samme bord, bes møte samlet.

Bill.: 280,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett