Love Street Music pres. / Utsatt - ny dato kommer Tuesday 24. march

Great News

Supp: Wingdings + DJ Tomás Silva

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, og av hensyn til publikum og involverte, utsettes konserten med Great News til ubestemt dato. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi vil sende ut e-post til alle billettkjøpere om ny dato når den er på plass, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i konsertens Facebook-event.
Vi beklager dette, men håper på forståelse.

Garasjerock og psych-pop venter, når Bergens-bandet Great News og trioen Wingdings inntar Parkteatret 24. mars. Tomás Silva er kveldens DJ.

GREAT NEWS
Great News har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Med hissige gitarer, soldynkede psykedeliske bøyninger og surf-soul-garasjerock, går bandet kollektivt i bane rundt i kaleidoskopet for hver release. Musikken deres er et nikk til klassiske alt-rock jams, men beholder egenskapen til å røre igjennom dagens skiftende lydbilde og kulturlandskap.

«Greedy Little Thing» er den første singelen fra bandets andre album, «Now and Them». Sonisk ankommet et sted mellom tidlig Tame Impala og MGMT, føles «Greedy Little Thing» intim og surrealistisk, når fargene virvler sammen som et bevegelig bilde på et fotografi tatt om natten.

I 2017 slapp de det strålende debutalbumet «Wonderfault», som ble omtalt iblant annet CLASH, Q Magazine og Huffinton post. Vi ser frem til ny musikk ra Bergens-bandet og konsert på Parkteatret i mars.

facebook.com/greatnewsband

Support: Wingdings
Wingdings setter fyr på regelboka, og lar alle dører stå på vidt gap med sin gitardrevne psych-bop. Wingdings er virkelig sounden av ❒❀☯☠✰☞☺ – hva det betyr er du nødt til å høre selv…

Det man iallfall kan si, er at den eksperimentelle powertrioen oser av musikalsk overskudd.

«Blant alle nykommerne med gitar, er dette bandet å følge med på akkurat nå.» – Subjekt.

I fjor ga trioen ut sin debut-EP, hør deg opp her: spotify.com/wingdings

spotify.com/wingdings

DJ: Tomás Silva
Tomas Silva er en Oslo-basert DJ, som konstant jobber med å skape en unik og konseptuell sound. Han er resident DJ på The Villa, hvor han driver sitt eget konsept – 88 Blokka. Fokuset hans er på minimal og minimal techno, hvor han kombinerer en mørk, emosjonell og etnisk atmosfære, mens han fremdeles opprettholder groove.

Bill. kr. 240,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 265,-Dørene åpner 19:00ID.: 20