Yngling & Live Nation pres. Friday 7. june

Sons of an Illustrious Father (US)

De startet med to medlemmer, vokste til fire, og slo seg til slutt til ro med tre. I dette bandet, bestående av Josh Aubin, Lilah Larson og Ezra Miller, er det slik at alle gjør litt av alt; De spiller både det ene og det andre instrumentet, og de er alle delaktige når tekstene skal skrives. Musikken produserer de selv, og de har per nå gitt ut to album og en EP, og de har turnert i USA opp til flere ganger.

Lyden av Sons Of An Illustrious Father, er lyden av litt punk, litt folk, det er rått, men også elementært. Oppsummert “genre queer,” som de selv har navngitt sjangeren de opererer innenfor.

I fjor kom albumet «Deus Sex Machina: or, Moving Slowly Beyond Nikola Tesla», en samling med ni sanger, hvor bandet for første gang eksperimenterer med elektronisk lyd. Albumet er en respons på nåtidens sosiopolitiske og teknologiske klima. Det er et album for enhver som føler seg usett, uidentifisert og utilpass i det nåværende politiske klimaet. Bandets inkluderende uttrykk, gjør dem og deres siste album til en harmonisk og emosjonell bevegelse.

“We have to make music otherwise we will combust.” – Ezra.

facebook.com/sonsofanillustriousfather
sonsofanillustriousfather.com

Bill. kr. 250,- +avg.
I tillegg til ordinær konsertbillett er det også mulig å kjøpe en Meet & Greet pakke på denne konserten.

Kun ståplasser.
Fri alder, ingen alkoholservering.
(Foto: Ebru Yildiz)

Bill.: 280,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett