Atomic Soul presenterer – NB! Få billetter igjen Saturday 15. november

Sondre Lerche

Supp: Silja Sol + Jesse Marchant (CAN)

Dette er en dobbelkonsert – Sondre Lerche spiller også for publikum under 18 tidligere på kvelden.

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar musikalsk karriere. Det er vanskelig å tro at mannen såvidt har rukket å fylle tretti! Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer.

Singelen “Bad Law” bar bud om en artist som stadig ønsker å utforske nytt musikalsk terreng. Låta er noe av det friskeste og mest dansbare man har hørt fra Sondre, og lovet svært godt for studioalbumet “Please”, som kom i september.

Sagt om “Please”:
“En artistisk triumf” – Dagsavisen, 5/6
“A masterpiece… One of 2014’s best albums.” – Popmatters, 9/10
“Please vil sannsynligvis huskes som skilsmissealbumet til Lerche. Det fortjener heller å bli husket som albumet hvor han for alvor klarte å fornye seg og klarte å se fremover” – Natt&Dag, 5/6

sondrelerche.com
facebook.com/sondrelerche

Silja Sol (24) kommer fra Nesttun i Bergen, og har tidligere gitt ut musikk under fødenavnet Silja Dyngeland. Silja Sol sier det hun vil si. Observasjoner utenfra, direkte, muntlig og humørfylt. Debutalbumet er samling spontane og umiddelbare poplåter, med folk-inspirerte melodier i et kortfattet og pønkete format.

«Farvel Fjorden Baby, Hvitmalt Gjerde og Store P. Akkurat nå er Silja Sol verdens beste artist på bergensk» – VG, 5/6

facebook.com/siljasolen

Jesse Marchant har tidligere gitt ut to album som JBM. Det selvtitulerte debutalbumet under eget navn har den canadiske singer/songwriteren skrevet i New York. Sangene bygger opp sine egne truende drømmeverdener som lytterne hver på sin måte umiddelbart kan kjenne seg igjen i og oppleve forbausende terapeutisk; Marchants åpenbaringer er smittende. Han prosesserer indre og ytre problemer som ikke bare er personlige, men også føles som tegn i tiden, og med det har han skapt et album som oppleves både viktig, relevant og mektig.

jbm-music.com

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett