Yngling pres. Saturday 11. november

Sondre Lerche

Supp: Jakob Ogawa
Sondre Lerche kommer tilbake til Parkteatret og Yngling! Lørdag 11. november spiller han to konserter: Først en med fri aldersgrense, så en for publikum over 18 år

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar karriere som både artist og TV-personlighet. Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Lerches forrige album, «Please», viste oss en artist som på ingen måte er ferdig med å utforske nye musikalske landskap, og inneholdt noen av de friskeste og mest dansbare låtene man har hørt fra Sondre. Tidligere i vår fulgte han opp med kritikerroste «Pleasure»

Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live, og vi gleder oss stort til lørdag 11. november!
Pressen om «Pleasure»:
5/6, Dagbladet: «Skamløs og uredd Lerche – Lykkes med å utfordre og behage på samme tid»
9/10, Ny Musikk Hver Dag: «Med en potent blanding av egenart og velplasserte musikalske referanser til flere av de beste aktørene innenfor det utvidede sjangerbegrepet indierock har han klart å følge opp sitt tidligere mest interessante album, «Please», med en om mulig enda mer ambiøs og spennende utgivelse.»
8.2/10, Paste Magazine: «That effortless facility with instantly-memorable melodies enables choruses to suddenly erupt full-flourish or drift along as a quoted jingle. The effect is thrilling and supremely confident, with almost casual intimacy.»

facebook.com/sondrelerche
sondrelerche.com

Oslobaserte Jakob Ogawa leter etter impulser utenfor landegrensene og blander elementer fra både film, kunst og musikk. Resultatet er et forfriskende og uttrykksfullt lydbilde med en bittersøt klangbunn, som gjør at man sitter igjen med en fornemmelse av lengsel. Hva Jakob lengter etter er usikkert, men som lytter lengter man i alle fall etter mer.

Jakob har allerede fått oppmerksomhet fra internasjonale trendsettere som NYLON, Interview Magazine, Gorilla vs. Bear, Gold Flake Paint, Urban Outfitters og Clash Magazine. Sistnevnte kalte ham «a 19 year old prodigy from Norway, someone whose raw talent seems to spill past the boundaries placed in its way».

facebook.com/jakobogawa

Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at de skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk i ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Konsertene har fri eller øvre aldersgrense, rimelig billettpris, og begynner og slutter tidligere enn vanlig. De fleste artistene spiller to konserter samme kveld, en med fri alder og en med 18-årsgrense.

facebook.com/parkyngling

Billetter kr. 100,- + avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.
Sondre Lerche foto: Isabell N. Wedin / Jakob Ogawa foto: Dev Dhunsi

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett