Bjørknes Høyskole arrangerer Tuesday 28. april

Solidaritetsfest til inntekt for Flyktningehjelpen

Solidaritetsfesten ble for første gang arrangert i 2011, da studentene ved Bjørknes Høyskole var sterkt påvirket av borgerkrigen i Syria som for alvor startet det året. Etterhvert har arrangementet blitt til et fast samarbeid med Flyktninghjelpen, og pengene har de siste årene gått til unge på flukt. Solidaritetsfesten er et skikkelig høydepunkt for studenter og alle andre som vil komme. Vi lover en fantastisk kveld med god underholdning der inntektene går til de som trenger det mest.

Du kan glede deg til en stemningsfull kveld der kjente artister, band og stand-up komikere stiller gratis på scenen til inntekt for en viktig sak. Du kan vinne skikkelig fete premier fra våre sponsorer gjennom loddsalg: blant annet flere Øya-billetter, gavekort på kjente restauranter i Oslo, zip-line i Holmenkollen, klatrekurs, cruisebilletter Oslo-København, hotell- og spaopphold og mye mer.

Solidaritetsfesten ved Bjørknes Høyskole (tidligere Veldedighetsgallaen) har i år 10 års jubileum! Vi er skikkelig stolte og håper du har lyst til å feire sammen med oss.

Early bird billetter kr. 99,- +avg. (student) / 150,- +avg. (ordinær) – Tilgjengelig ut 2019.
Billetter kr. 150,- +avg. (student) / 200,- +avg. (ordinær)
Billettinntektene, med unntak av billettavgiften, går til Flyktningehjelpen.

Har du ikke mulighet til å komme, men ønsker likevel vil bidra? Vipps en valgfri sum til 10203 (bhsolidaritet) og støtt en god sak.

facebook.com/event

Bill.: 119,- / 175,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett