Avlyst Friday 19. october

Soleima (DK)

Konserten med Soleima er dessverre avlyst. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refusjon er 08.08.18 kl. 12.00.

Soleima er en artist med et sterkt D.I.Y-gen. I 2015 introduserte hun verden til en psykedelisk elektropopsjanger med hip-hop-beats og et hint av R&B med singelen «My Boi». Med referanser til FKA Twigs, Lykke Li, Grimes og Mø, står Soleima i en sjanger for seg selv, en sjanger hun selv omtaler som garage-pop.

Den danske singer-songwriteren Soleima, eller Sarah Mariegaard som hun egentlig heter, har i løpet av de siste årene fått publikumet i Danmark og omverdenen til å spisse sine ører. Med EPen «No. 14» fra 2017, og de etterfølgende singlene «Paper» og «Low Life», har Soleima oppnådd stor anerkjennelse fra en rekke utenlandske medier, deriblant BBC Radio 1, Noisey og i-D Magazine.

Singlene «Cracks» og «Breathe» fra «No. 14»-utgivelsen har vært listet på en mengde radiokanaler rundt om i Europa, og førstnevnte ble «P3s Uundgåelige» i Danmark. Dette førte til nominasjoner til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven.

Soleima mottok P3 Gulds Talentpris for singelen «Paper», og konsertbillettene til hennes tre venueshow i desember ble raskt revet vekk. Tidligere i år ga hun ut singelen «Low Life», som har skapt stor oppmerksomhet i USA og ute i Europa.

Det musikalske universet ligger i grensen mellom melankoli og håp, og Soleima er ikke fremmed for å bringe de tunge emnene inn i sitt tekstunivers. Med sin særegne og unike vokal, og med en enorm tilstedeværelse, er hun klar for å ta Parkteatret med storm når hun besøker oss 19. oktober.

facebook.com/Soleimamusic

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18