Nordic Live pres. Thursday 17. october

Sol Heilo

Supp: Temporary

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan, der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på, og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover, og spiller utallige instrumenter.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer, og har spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå går hun solo med sitt eget band, og kommer for å gi deg en konsertkveld du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger, og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen, samt bandets kjemi og spilleglede, drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

I 2018 turnerte Sol og hennes band for fulle hus i Europa med musikk fra debutalbumet «Skinhorse Playground». For tiden er Sol ute på intimkonsert-turné på noen få håndplukkede steder i Norge. Våren 2019 slipper Sol første smakebit av ny musikk!

I vinter er hun aktuell med programserien «Hver gang vi møtes» på̊ TV2.

solheilo.com
facebook.com/solheilo

Temporary, bestående av Jonas Utseth Peitersen og Mikael Øgaard, slapp sin første EP mai 2017, hvor denne ble bemerket fra flere hold med heftig rotasjon utover året i P3 og P1. Med fulle hus på blant annet Trondheim Calling, UKA, Moldejazz og Øyafestivalen, har duoen bygd et ekstatisk og stemningsfullt live-show hvor det veksles mellom duo og band på scenen.

Med klare nikk til artister som bl.a. The Tallest Man on Earth, Jonas Alaska og Whitney, har de to 23-åringene nå gitt ut sitt debutalbum bestående av elleve helt nye låter. Temporary beveger seg innenfor folk-pop sjangeren, men viser med sin albumdebut hvordan denne kan utfordres og strekkes innenfor sitt melankolske landskap av vokalharmonier og fengende melodilinjer.

facebook.com/TemporaryOfficialmusic

Billetter kr. 290,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 320,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT