Atomic Soul pres. Tuesday 21. february

SOHN (UK)

Supp: William Doyle (UK)

Sohn slipper i januar oppfølgeralbumet «Rennen», tre år etter debuten «Tremors». I den forbindelse legger han ut på turné, og vi er veldig glade for å kunne annonsere at han tar turen innom Oslo og Parkteatret 21. februar 2017!

SOHN, eller Christopher Taylor som han heter, er født i London, men har holdt til i Wien størsteparten av sitt voksne liv. De to siste årene har han oppholdt seg i LA for å skrive og produsere det nye albumet.

Christopher lærte tidlig å spille piano og gitar, og er et multitalent som skriver og produserer alt selv. Karrieren tok for alvor fart i 2012 på musikkdelingsnettstedet Soundcloud. Det tok ikke lang tid før det London-baserte plateselskapet Aesop signerte det unge talentet, og EPen «The Wheel» ble gitt ut kort tid etter. Veien gikk videre til signering med plateselskapet 4AD og utgivelse av singelen «Bloodflows», som nådde nye høyder. Låta ble hyllet av pressen, bloggere og fans og landet førsteplassen på Amazing Radio chart.
På den nye plata beholder Sohn det som kan sies å ha blitt et varemerke, en særegen og gjenkjennelig minimalistisk sound med et enkelt lydbilde og fokus på vokal, melodi og rytmer. Dette kan man tydelig høre i smakebitene «Signal» og «Conrad» som ble gitt ut nå i høst.

Sist han gjestet Oslo, var det på et nær utsolgt Parkteatret i 2014, en opptreden som Ny Musikk Hver Dag kalte «en sterk konsertopplevelse». Hissig syntes han skapte «magisk stemning´», og Gaffa beskrev det som et «snev av høytidstemning» med terningkast 5/6.

Vi gleder oss enormt til et gjensyn med Sohn på Parkteatret!

facebook.com/SOHN
s2hn.com

facebook.com/williamdoyleofficial

Billetter kr. 300,- + avg.
(foto: Phil Knott)

Bill.: 325,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!