Saturday 23. february

Softcore Untd.

Supp: Amalie Holt Kleive

Softcore untd. består av Emir Hindic og Mathias Humlen fra $ushi x Kobe, samt Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet. Prosjektet startet da Emir så Verdensrommet spille en så vidt ferdig versjon av låten «Aldri igjen» på Ekkofestivalen i Bergen i 2015. Emir spurte om han kunne komme ned i studio og legge på et vers, og etter verset var spilt inn, spilte de inn et par skisser til.

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt, og mens Andreas, Vetle og Mathias er produsenter, er Andreas og Emir tekstforfattere. Musikken befinner seg et sted midt mellom der $ushi x Kobe og Verdensrommet befinner seg – 808-trommer, saksofoner og jazzgitarer. De to vokalistene veksler sømløst mellom sine partier, og bidrar til et lydbilde som er vanskelig å sette i bås med sjangerbegreper.

Bandet debuterte med «Skolebenken», og andresingelen «Fjern» kom mot slutten av 2017. De har spilt på Klubbøya, og gjorde sterkt inntrykk på publikum og musikkbransje under Vill Vill Vest. De har varmet opp for Princess Nokia og fikk mye bra oppmerksomhet under årets by:Larm (de som slapp inn på BLÅ-giggen vet at dette er en av de tighteste kvartettene i Norge), der de blant annet mottok NOPAs låtskriverstipend.

I mai slapp de sin fjerde singel «Mye mere» på Eget Selskap, Vibbefanger og det New York-baserte labelet Cascine, de spilte på Camp Indie på Ingensteds og solgte ut Østre samme måned.

Bandet er for tiden i studio, og vil i løpet av vinteren ferdigstille flere låter. Ny singel slippes i januar.

facebook.com/sftcruntd

Amalie Holt Kleive er jazzvokalisten som lager og fremfører elektronisk dansbar og rørende musikk. Hun kombinerer spennende vokalmelodier med improvisasjon og harmonikk fra jazzen, med beats fra house og elektronika, og inspireres av tekst fra dikt og visesang. Sammen blir uttrykket noe helt eget og veldig vakkert.

Kleive debuterte, til stor begeistring fra publikum og presse, med fullt band under Vill Vill Vest i september, samme måned som hun slapp debutsingelen «Nær deg». 7. desember slipper hun oppfølgersingelen «Komme meg ut» på Blanca Records/Eget Selskap, og det er ventet mer musikk våren og høsten 2019.

facebook.com/amalieholtkleive

Billetter kr. 220,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 245,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett