Utsatt - Ny dato kommer Thursday 4. june

Soccer Mommy (US)

Utsatt konsert! Informasjon om ny dato kommer.
Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, og av hensyn til publikum og involverte, utsettes konserten med Soccer Mommy til ubestemt dato. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi vil sende ut e-post til alle billettkjøpere om ny dato når den er på plass, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i konsertens Facebook-event.

Vi beklager dette, men håper på forståelse.


Soccer Mommy lager indierock fra soverommet, og ble beskrevet som et friskt og energisk pust, da hun spilte på Øyafestivalen i sommer. Rolling Stone Magazine har henne på sin «Artist You Need To Know»-liste, og beskriver henne som «Indie Rock’s New ‘Chill But Kinda Sad’ Hero». 4. juni spiller hun sin første klubbkonsert i Norge, og detpå Parkteatret!

Soccer Mommy er prosjektet til 20 år gamle Sophie Allisonfra Nashville. Hun gikk på lokale konserter og hang med andre musikere, men holdt sin egen låtskriving hemmelig.

«I’ve played music since I was six and I always wrote songs just for myself. I did it for fun, posting songs on Tumblr, Bandcamp, and Soundcloud. I didn’t think anyone wouldnotice”, sier Allison.

Men sommeren før hun begynte på college, forandret alt seg. Hun kjøpte en digital opptaker og begynte å eksperimentere med produksjon. Folk begynte å prate om henne, noe som ledet til live-konserter og til slutt en platekontrakt. I 2017 ga hun ut det kritikerroste albumet «Collection», som ble spilt inn på soverommet.

«I don’t want to be your fucking dog”, synger hun på “Your Dog”, som er et høydepunkt fra sistealbumet «Clean». Over støyete gitarer og drivende bass, er Allison like konfronterende som hun er sårbar: «I want a love that lets mebreathe/I’ve been choking on your leash.

Det unge talentet har turnert med blant annet Mitski, Jay Som og Slowdive, og var en av kvinnene i New York times sinartikkel «Rock’s Not Dead, It’s Ruled By Women». Soveromsprosjektet til Sophie Allison er nå et fulltidsband.

«Nashville songwriter is one of indie rock’s most relatable heartbreak kids.” – Rolling Stone Magazine.

facebook.com/soccermommymusic
soccermommyband.com

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18