Yngling pres. Friday 1. february

Snow Boyz

Supp: G.R.T + VVS + J-Zino + Dj Choqwave

Brødrene Rafael og Paulo Domingos, alias Baby Marley og $k!p, dannet rapduoen Snow Boyz i 2009, inspirert av den feststemte Los Angeles-gruppen New Boyz, som populariserte Los Angeles-danseformen jerkin`. Forkjærligheten for smil og popflørt i hiphop, gjorde at de raskt skilte seg ut i et mer dystert norsk hiphop-miljø, og med årene har de etablert seg på den norske musikkscenen et sted midt imellom afropop og trap. Etter noen år hvor de gjorde musikk på engelsk, slo de om til snøvlete, egenartet norsk, med en overdreven aksent og utenlandske låneord, og med dèt etablerte de seg som to selvsikre norsk-afrikanere klare for å erobre den norske hiphop-scenen.

Sommeren 2016 slo de for alvor igjennom med singelen «42», som senere ble utgitt i en rekke remixer – den mest kjente med Chirag (Karpe Diem) og Arif. Låten ble en kulthit, og ble av Dagbladet omtalt som «..det største fenomenet i norsk hiphop det siste året». Siden har vi blant annet blitt servert singler som «Tarzan og Jane», «Dans Med Meg» og «Combo», i tillegg til forrykende liveshow med mengder av energi på scener som Roskilde, Slottsfjell og HAVNA 0150.

Snow Boyz signerte med plateselskapet YGMG i 2016, og inngikk videre samarbeid med Def Jam Norway i 2018. I 2017 hadde de hele tre låter listet på NRK P3 samtidig.

Snow Boyz spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri aldersgrense og en for de over 18.

facebook.com/SnowboyzOfficial

G.R.T (Get Rich Together) er et musikkollektiv som består av unge talenter fra Oslo. Gjennom sine få utgivelser, som hittil har over 500.000 views på YouTube, har kollektivet bygd seg opp et solid navn. På scenen er de hovedsakelig Adonis, Kingzy, Gringo9, Umut, Leo & DJ Big T.
youtube.com

VVS er et navn som den siste tiden har vært på alles lepper, en snakkis. Bak navnet finner vi en 21 år gammel gutt fra Drammen, som har drevet med musikk i underkant av et år. På kort tid har han rukket å skaffe seg en stor fanbase, både her hjemme og i utlandet.

Gutten la fotballskoene på hylla, etter å ha blitt regnet som en av Norges største fotballtallenter på mange år, og det var i brorens hjemmelagde studio i Lier, han fant ut at det var musikken han skulle satse på.

VVS skrev og spilte inn sin første låt for et år siden, da han lagde en remix av Meek Mill sin låt «Save me». Kort tid etter kom han med sin første singel, «On Everything», som i dag har over 200.000 avspillinger på Spotify.
YouTube – On Everything

Etter å ha gjort seg bemerket i den norske hiphop-scenen med sin grime-stil, ble J-Zino i 2017 omtalt av D2 som en artist fra neste generasjon som vil sette stort preg på den nye norske popkulturen.

I 2018 slapp han sin grime-debut-EP, «7400RON», som fikk gode omtaler. P3-Ruben meldte blant annet at J-Zino var en av de råeste rapperene i Norge om dagen. Flere av låtene ble listet på P3, og han ble også oppdaget utenfor Norges landegrenser, deriblant i Storbritannia, hvor han har hatt flere spillejobber.
facebook.com/Therealjzino

Den unge og lovende Dj Choqwave skal stå for musikken før det braker løs på scenen. CHOQWAVE er en energisk DJ med teft for god stemning 🎧🔥Sebastian, som han egentlig heter, er en mann av mange sjangre, med hovedfokus på rap, R&B og house. Gled dere til oppvarmingen!

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett