Avlyst Saturday 8. september

Sneakbo (UK)

På grunn av uforutsette hendelser er dessverre Sneakbo konserten avlyst. Vi håper han returnerer til Oslo i 2019. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refusjon er 05.11.18 kl. 12.00.

Sneakbo fra Sør-London tiltrakk seg tidlig oppmerksomhet, og blant dem som la merke til musikeren var Drake. Dette førte til at Sneakbo i 2013 ble omtalt i The Guardians «New Band of the Day», ble listet med singlene «Zim Zimma», «Ring a Ling» og «Dr. Who», samt gjorde en feature med D’banji på singelen «Oliver Twist», som landet på den offisielle Top 10 UK-listen.

Sneakbo har også samarbeidet med Wizkid, Moelogo, Krept & Konan, Yungen, Chip Fekky, Stormzy, Tinie Tempah og nylig hadde han hiten «Active» sammen med Giggs.

Debutalbumet «Brixton» er ute nå, og det er mer enn repeatverdig!

CALL, DON’T TEXT
Call Don’t Text har med sitt multifunksjonelle livsstilsbrand satt seg det gjeve målet å servere kremen av musikk på klubbscener i Oslo. Musikken strekker seg fra remikser av Craig Davids 2000-tallsklassiker «7 days» og UK underground grime til Drakes dancehall-tributes. Call, Don’t Text er ikke bare sexy R&B og dansbare beats, men en arena for kreative sjeler.

facebook.com/sneakbojetski

Bill. kr. 250,- +avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 21:00ID.: 18