United Stage pres. Thursday 19. december

Smith & Thell (SE)

Supp: Humle

Smith & Thell er historien om to unge og kreative sjeler, som for ti år siden bestemte seg for å gjøre drømmer til virkelighet og satse helhjertet på musikken. 

Maria Jane Smith og Victor Thell møttes i hjembyen Helsingborg, og falt pladask for hverandres musikalske driv, ambisjon, visjon og lidenskap for kunsten. Det tok dem noen år, et par singler og uante antall timer i studio, før Smith & Thell fant sitt eget uttrykk. Inspirert av Björk, Bon Iver og Mumford & Sons, har duoen funnet hjem i sitt unike folkinspirerte popsound. I prosessen har de finslipt sine låtskrivingsferdigheter, jobbet med sitt eget musikalske uttrykk og skrevet hits for andre stjerner, inkludert Ava Max, Julie Bergan og Alan Walker.

Våren 2019 fikk Smith & Thell sitt internasjonale gjennombrudd med singelen «Forgive Me Friend», som etter kort tid streamet til dobbel platina og fikk stor suksess både i USA og her i skandinavia. I sommer kom oppfølgeren «Hotel Walls», enda en megahit som seilte rett opp til førsteplass på svensktoppen, inn på VG-lista i Norge, og ble A-lista på NRK P3. 19. desember spiller de sitt første headlinershow i Oslo på Parkteatret.

facebook.com/Smithandthell

Support: Humle
Humle er norsk popmusikk sin neste mann ut. Musikken hans balanserer på en knivsegg mellom det melankolske og det euforiske, med et blikk i retning Veronica Maggio og Håkan Hellstrøm.

facebook.com/Humleband

Bill. kr. 265,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 295,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett