United Stage pres. Thursday 19. december

Smith & Thell (SE)

Smith & Thell er historien om to unge og kreative sjeler, som for ti år siden bestemte seg for å gjøre drømmer til virkelighet og satse helhjertet på musikken. 

Mary Jane Smith og Victor Thell møttes på et musikkevent i hjembyen Helsingborg, og falt pladask for hverandres musikalske driv, ambisjon, visjon og lidenskap for kunsten. Det tok dem noen år, et par singler og et stort antall timer i studio, før Smith & Thell fant sitt eget uttrykk. Inspirert av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver og Mumford & Sons, har gruppen funnet hjem i sitt unike country-inspirerte popsound.

Debutalbumet «Soulprints» fra 2017, har så langt over 50 millioner streams, det mottok gullplate og ble spilt på radio i hele Europa. Våren 2019 ble singelen «Forgive Me Friend» utgitt. Låta ble på kort tid streamet dobbelt platina og ble liggende på den svenske toppen i flere uker. I juli kom «Hotel Walls», enda en megahit som seilte opp til en førsteplass på den svenske toppen.

I prosessen har de finslipt sine låtskrivings- og produksjonsferdigheter, jobbet med sitt eget musikalske uttrykk og skrevet hits for andre stjerner, inkludert Molly Sandén, Darin, Danny og Alan Walker.

I tillegg til å være artister er Smith & Thell også noen av Sveriges mest etterspurte låtskrivere.

facebook.com/Smithandthell

Bill. kr. 265,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 295,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett