Med Nils Bech, Hollywood og HEMMELIG GJEST! Wednesday 24. october

Slippfest for DNB billetter Øyafestivalen 2019

Bli med på slippfesten for Øya 2019 på Parkteatret! DNB sparker i gang salget på dagspass til superpris til alle sine kunder, og vi slipper de første artistene som kommer på plakaten for 2019. 

Billetter kr. 85,- + avg. (NB! Billetter til slippfesten er forbeholdt DNBs kunder).

Denne kvelden vil du få oppleve en spennende konsert med Nils Bech, som har gjort seg bemerket som musiker og performance-artist i en årrekke. Han har blitt lagt merke til langt utenfor Norges grenser med sin spesielle stil og tilstedeværelse på scenen, og høstet svært gode kritikker for samtlige album.

nilsbech.com

På scenen står også den nye supergruppa Hollywood, som består av Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska. Fredag 7. september slapp de sin debutsingle, som har fått tittelen «Monster». Trioen bak Hollywood har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. Etter å ha etablert sine respektive karrierer var tiden moden for et felles prosjekt, og i Hollywood er alle tre låtskrivere og produsenter.

facebook.com/hollywoodoslo

Vi har også invitert en meget spesiell gjest i tillegg til artistene som står på plakaten. En artist som vi er veldig glade for å kunne presentere, men som vi kommer til holde hemmelig frem til selve dagen. Vi garanterer at du ikke blir skuffet!

Ved å kjøpe billett hjelper du lokale ungdommer på Tøyen og Grønland med å skaffe seg sommerjobb. Alle billettinntektene går uavkortet til den frivilligdrevne organisasjonen Håp kompetanse, som bruker pengene på å arrangere en sommerskole for barn og unge, samt å gi meningsfulle sommerjobber til ungdommer i bydelen.

oyafestivalen.no

Foto Nils Bech: Trine Hisdal

 

Bill.: 100,-Dørene åpner 18:00ID.: 18UTSOLGT