Crap Comedy Festival 10 år! // Parkteatret Bar Saturday 25. january

Skamfrelst – Live Podcast

Skamfrelst var Norges første podcast i sin tid med en komiker bak mikken. Startet opp av Christoffer Schjelderup som en ganske blodig kopi av «WTF with Marc Maron». Den største forskjellen var språket og at sidekicket Stian Blipp også var med. Mr. Blipp forsvant til lineær tv og ære og berømmelse, mens Christoffer levde videre under fattigdomsgrensen, men med en drøm! En drøm om å en gang se at podcast ble en stor ting i Norge og. Det ble det. Uten han. Men det stopper ikke denne flausen fra Bergen, som da Crap var bare en babyfestival, hadde sin første live podcast med flere festivalkomikere som gjester, deriblant Martin Beyer-Olsen. Nå er han tilbake på selveste jubileet, da Crap har blitt den ledende komifestivalen. Mest fordi den er den eneste, men dog…alltid en bra en. Gjestene blir booket fortløpende, men det kan jo røpes at en komiker på nøyaktig 2 meter allerede har sagt ja. Så det blir nok en usedvanlig trivelig dagpod live fra Parkteatret!

Crap Comedy Festival
Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret 23.-25. januar 2020. I ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen. Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå.

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

facebook.com/crapcomedy

Fri entré.
Informasjon om og billetter til de øvrige showene under Crap Comedy Festival finner du her.

Bill.: 0,-Dørene åpner 16:30ID.: 20