Crap åppå Park Friday 26. january

Sitcom Live

Med Sitcom Live tar Laugh-gjengen deg med inn i en liten jungel formet som flosshatter av Latter! Jungelen er så mikroskopisk liten at alt du kan se er små fargeklatter av latterkuler, som skyter fra hofta, rett forbi TV-kanalen som du ser på, og inn i Ørekanalen din. Inni der blir det dannet en kjemisk frustrasjon som får deg til å gå ned på dine knær og «LE TIL GUD!». Guden heter Laugh-gjengen og deres Jordklode er Sitcom Live.

I løpet av høsten 2017 har GUD (Laugh-gjengen) fått lov til å vise fire episoder av Sitcom Live på Det Andre Teatret. Dette har gjort GUD (Laugh-gjengen) sultnere og mer farlig morsomme enn noen sinne! IKKE GÅ GLIPP AV VÅR JORDKLODE!

Som alltid skrevet, regissert og spilt av: Odin Eiriksson, Francisco Briceno, Amir Amadeus og Jim Swann …pluss kjente og ymse gjester som roller og hjelpere!

Norges alternative humorfestival Crap åppå Park er tilbake for 8. året på rar med nyskapende, provoserende og tøysete humor på Parkteatret, 24.-27. januar 2018.
Årets program inkluderer et eksklusivt intimshow med noen av Norges fremste komikere, Black Metal-dialogene fra New York, soloshow med Jonis Josef og Ahmed, vitenskapshumor fra Storbritannia, et supertalent fra Sverige og en live sitcom.

facebook.com/crapcomedy

Bill. kr. 125,- +avg. / Fredagspass 275,- +avg. finner du her
Dørene åpner kl. 20.00, showet starter kl. 20.30.

Bill.: 145,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett