FKP Scorpio pres. Sunday 2. february

Sarah Klang (SE)

Supp: August Kann

Sarah Klang kommer for å gjøre vinteren vår litt varmere.

26 år gamle Sarah Klang er noe helt for seg selv! Singer-songwriteren fra Gøteborg serverer nydelige poplåter med country- og Americana-vibber, med en silkemyk og betryggende stemme som gir litt den samme følelsen som en varm kopp kakao og ulltøfler på en kald vinterdag.

«Sarah Klang kan få änglar att gråta» – Norrbottens-Kuriren.

Klang er det vi kan kalle en superstjerne in the making. Hun slo gjennom i 2018 med debuten «Love In The Milky Way», som ga henne både nummer én-plassering på de svenske listene, en svensk Grammy-pris for «beste alternative pop», og både en Skandinavisk turné med fullsatte saler og en liten Europaturné. Tidligere i år var hun med First Aid Kit på deres arenaturné, før hun nå gjør seg klar til å berike oss med album nummer to, «Creamy Blue», som slippes 25. oktober på Pangur Records.

«En av de mest självklara stjärnor som fötts.» – Gaffa Sverige.

Musikken hennes gir oss en følelse av drømmende melankoli, som jo resonnerer godt med våre kalde, nordiske hjerter. Varmt og kaldt på samme tid, og akk, så vakkert. Det ryktes også om at hun er en eksepsjonelt god liveartist, så dette blir med andre ord en kveld du ikke bør gå glipp av – om du vet ditt eget musikalske beste.

facebook.com/sarahklang

August Kann er en jazzsanger fra Norges Musikkhøgskole som synger og spiller gitar. Han beskriver musikken sin som enkel. Men ikke la deg lure. Sangene hans treffer rett i hjertet. 14. juni slapp August Kann sitt debutalbum «How did all these people get into my room». «En bauta har debutert», skriver Jon Arnesen i musikktidsskriftet Musikk.media. Albumet ble også kåret til «Ukens album» av NPS Music.

Bill. kr. 225,- +avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Märta Thisner)

Bill.: 250,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett