Sky Agency pres. Wednesday 6. march

San Holo (NL)

Den nederlandske artisten og produsenten San Holo, har selv formidlet at han ikke er den typiske DJen med en stor drøm om å mestre sjangeren.

“Jeg har stor respekt for de gutta, men jeg begynte med musikk primært på grunn av min store forkjærlighet for rock og gitar,” forklarer han. “Jeg begynte med gitartimer i 13-års alderen, startet band og alt det der, men jeg hadde så mange ideer når det gjaldt musikk at jeg ble lei av å alltid lete etter nye bandmedlemmer. Min interesse for musikkproduksjon startet da jeg oppdaget at man kunne bygge opp en hel sang på bare laptopen. Jeg gikk aldri ut på nattklubber før jeg ble oppdaget og folk booket meg som DJ.”

Hans store hit “Light”, har den karakteristiske kreative stilen som San har formet de siste årene, samt gitt han en høy plassering på alle listene over nye og voksende artister innenfor sjangeren. Den fengende sangen har nesten 50 millioner streams på Spotify, og har blitt en populær låt i det internasjonale dance music-miljøet.

I 2014 begynte han å lage egne remixer av ulike sanger som han publiserte på Youtube. Dette ledet senere til utgivelsen av hans debut EP “COSMOS”, med sangene “Fly” og “Hidings”. Dette prosjektet gjorde fansen hans nysgjerrige på tidligere sanger han hadde laget, og de oppdaget blant annet remixen hans av klassikeren “The Next Episode” av Dr Dre. Dette ble en enorm hit på blant annet Soundcloud og kickstartet San Holos artistkarriere.

Året etter ga han ut “Victory EP” med singlene “IMISSU” og “Can’t Forget You”. Det var også under denne perioden at han dro på turné og spilte på Tomorrowland for første gang.

I tillegg til en voksende artist- og produsentkarriere, startet han sitt eget plateselskap Bitbird med en venn.

“Vi ønsker å støtte andre artister som vi tror på,” forklarer han. “De kan drive med elektronisk musikk eller det kan være en fantastisk klassisk pianist. Så lenge det er banebrytende og de trenger støtte i musikkbransjen er vi med.”

San Holo sier at det er mye arbeid som ligger bak en konsert.

“Det er veldig fristende å bare mate publikum med det de ønsker å høre, men man må stå imot det. Man må finne balansen mellom det å spille hva de vil høre, og det å faktisk introdusere dem for noe mer eksperimentelt som de kanskje ikke viste de var åpne for.”

sanholo.com
facebook.com/sanholobeats

Bill. kr. 250,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett