YNGLING (fri alder) – slippkonsert Saturday 18. april

Samsaya

Supp: Minnie-Oh

Dette er en dobbelkonsert! Samsaya spiller også for publikum over 18 år senere på kvelden.

I april slippes endelig albumet Samsaya har produsert med Fred Ball (fra Jay-Zs Roc Nation) i London. «Bombay Calling», hennes andre fullengder, lanseres internasjonalt gjennom BMG Chrysalis, og av Sony her hjemme. Mellom vårens lansering og turné i statene rekker hun en kort runde i Norge, og legger turen til Parkteatret lørdag 18. april.

– Jeg gleder meg til å spille på Parkteateret, for publikum både under og over 18! Jeg har opplevd et par legendariske konserter der, så det blir vilt å endelig få spille låter fra det nye albumet mitt på samme scene. Det blir garantert den varmeste kvelden i april, sier hun.

Etter at Samsaya spilte hele ti konserter på SXSW i mars 2014, falt nærmest hele USA på plass for henne. New York Times sammenliknet henne med No Doubt og Lady Gaga, Rolling Stone med Santigold, M.I.A. og Nelly Furtado, og The Huffington Post spådde at hun sto foran sitt store gjennombrudd. Fruktene høstet hun for alvor da Lily Allen inviterte henne med på sin stadionturné i september.

I Norge ble vi bedre kjent med Ellingsrud-jenta gjennom «Hver gang vi møtes», som rullet i beste sendetid på TV2 gjennom mars og april. Men det finnes ikke bare én bås Samsaya passer inn i, så da høsten kom, reiste hun på sin egen MAGMAPØNK TURNÉ i Skandinavia, og spilte på klassiske, intime klubber som Mono, Garage, Blæst, og Rust i København.

samsaya.com
facebook.com/SamsayaOfficial

Minnie-Oh
I skjæringspunktet mellom den dansbare elektropopen og den melankolske indien finner vi Minnie-Oh. Hun har et sterkt og tydelig uttrykk og er kjent for sine nære og melankolske popmelodier som klistrer seg til hukommelsen. Med en intens tilstedeværelse skildrer hun knuste hjerter, levd liv og spektakulære soloppganger. Hun har delt scene med artister som La Roux, Familjen, Of Montreal, First Aid Kit, Little Dragon og M.I.A & Rye Rye. Minnie-Oh spiller for tiden inn sitt debutalbum «The Salvation».
facebook.com/pages/Minnie-Oh
youtube.com/MinnieOh

Billetter kr. 100,- + avg.

Yngling – konserter for deg under 18 år!
Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Vi ønsker at ungdom skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk innen ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Konsertene har fri aldersgrense.

parkteatret.no/yngling

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: Fri alder!Kjøp Billett