Live Nation pres. Thursday 6. february

SAINt JHN (US)

Supp: DJ Fatos

Rapper, sanger, låtskriver og produsent Carlos St. John, aka Saint Jhn, tilbrakte halve barndommen i Georgetown, Guyana. På hans Spotify-profil kan vi lese om det å vokse opp i en kristen familie, hvor moren tvang han til å gå i kirken hver uke, noe han hatet. Han skriver om sin eldre bror som var rapper, og forteller videre om sine musikalske forbilder da han vokste opp, Jay Z og Beenie Man. Han begynte å lage musikk da han var 12 år gammel og den første låta skrev han da han gikk på videregående skole.

Det ville være en forenkling å karakterisere SAINt JHN som kun en rapper. Han har en forkjærlighet for melodi, det poetiske og en nøye studert estetikk. Selv liker han ikke å plassere musikken han lager i bås. Han vet ikke helt hvordan han skal beskrive den, og som han skriver, bryr han seg lite: Han lager den musikken han ønsker å høre og han maler de bildene han vil se.

Han har skrevet musikk for Usher, Kiesza, Gorgon City med fler. Han har hatt stor suksess, men hvem vil vel leve ut sine drømmer gjennom andre, undrer han. Heldigvis for oss begynte han å gi ut sin egen musikk. I 2018 ble vi kjent med prosjekt «Collection One». I august kom «Ghetto Lenny´s Love Songs». I 2020 står han på scenen på Parkteatret, det gleder vi oss til!

saintjhn.com
facebook.com/saintjhn

Billetter kr. 270,- + avg.
Kun ståplasser
(Foto: Jason Denison)

Bill.: 300,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT