by:Larm + Yngling pres. Saturday 2. march

Safario + Chris Abolade + Ora The Molecule

18.30 Safario
19.30 Ora The Molecule
20.30 Chris Abolade

Det unge multitalentet Safario har på veldig kort tid bemerket seg som en av Norges heteste hip hop-talenter. Det hele startet da han produserte, mixet og spilte inn fra gutterommet sitt i Holmestrand. Hans aller første soloshow var da han varmet opp for Arif og Unge Ferrari under deres utsolgte konsert i Oslo Spektrum. Dette viste seg å være begynnelsen på noe spesielt: Han har blant annet vært med på å selge ut konserter rundt i Norge, varmet opp for Scarlxrd i Oslo, spilt for en fullpakka Verven Festivalen-crowd, og kvelden på Slottsfjell var insane! Safario sitt energiske liveshow er fylt med en unik energi man sjelden har sett maken til i Norge.

Safario har uten støtte for promo, management eller label, klart å hanke inn over 500.000 avspillinger på Spotify alene. Hans siste utgivelse «Mowgli», en sommerlåt med positive vibes, gikk rett inn på flere Spotify-spillelister, og ble tatt godt imot av utenlandske bloggere. Før utgivelsen holdt Safario en pop-up konsert ved Voldsløkka, rett etter at Eminem hadde spilt for 55.000 tilskuere, da på en kontainer med en megafon. Publikum digget det spontane eventet, og kvelden ble en suksess.

Etter å ha arrangert og gjennomført sin egen turné i fjor sommer og høst, er Safario klar for by:Larm.
facebook.com/safatooturnt

Chris Abolade, aka ABBO, overrasket mange, selv allvitende 730.no og de som kjenner ham, da han begynte og gi ut musikk. Oslo-gutten er best kjent som en drivende dyktig fotograf, dynamisk daredevil og en del av det kreative kollektivet BROSLO.

Beskrivelsen «et introvert sinn i en ekstrovert kropp» passer godt, og det tok tid før artisten Chris Abolade var komfortabel med å ta plass. Men tanker blir tekster som må ut. Som finner form underveis, for eksempel på baksiden av kassalapper fra Stress. Det er ekte. Ektefølt. Umiddelbart. Upretensiøst, men gjennomført.

Abbo er en stjerne, det er bare et snakk om tid.
facebook.com/abbo93

Ora The Molecule er en uventet blanding av ærlige og rå tekster, tidløs nostalgi, pop og retro elektronika.

Drevet av Oslo-jenta Nora Schjelderup (gitar og vokal), er Ora The Molecule en internasjonal trio med slovakisk trommis og tysk keyboardist. Det hele startet i Los Angeles hvor de alle møttes etter at Nora hadde jobbet som låtskriver for andre artister gjennom Warner LA.

Lyden av bandet er en blanding av emosjonelle melodier inspirert av 70-talls pop/folkemusikk, i møte med et lydbilde inspirert av techno og band som tyske Kraftwerk. Lyden har også blitt beskrevet som The Knife i møte med Fleetwood Mac.
facebook.com/orathemolecule

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett