Nordic Live pres. Thursday 5. september

Ruben

Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben hva enn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis. Med over 60 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» på «P3 Gull», og «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018, kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere. 

Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50-lista og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams, og var kontinuerlig i den norske topp 100-listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge.

Med sin tredje singel, «Lay By Me», fikk han hele Skandinavias oppmerksomhet. Låta akkumulerte over 16 millioner streams på kun tre måneder, og herjet chartene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten, resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio-hit i Norge – Med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.

Med alle disse låtene og to nye, har han nå gitt ut «Melancholic», som samlet har over 80 millioner streams. Han har et eget unikt univers han gir lyttere plass i. Denne sommeren spiller han på Palmesus og hovedscenen på Stavernfestivalen for å nevne noe.

Ny musikk er å vente etter sommeren.

facebook.com/TheArtistRuben

rubenofficial.com

Bill. kr. 220,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 245,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett