Yngling pres. / 2017 Dancing Days World Tour Sunday 29. october

Ron Pope (US)

Supp: Brian Mackey (US) + The Heart Of (US)

Nashvilles Ron Pope starter høsten med albumutgivelse, og 29. oktober kommer han endelig tilbake til Parkteatret! Konserten er en Yngling med fri aldersgrense, og billettsalget starter fredag 28. april kl. 10.

Femten år og syv studioalbum inn i en karriere i musikkbransjens utkant, er Ron Pope nå i ferd med å snu det hele på hodet. Det tok et tiår å bli en suksess over natta: Etter hundrevis av millioner streams, flere millioner solgte singler og fullpakkede konserter verden over, er den uavhengige artisten plutselig en å regne med.

På den kommende plata «Work» har han igjen co-produsert med Grammy-vinnende Ted Young (Rolling Stones, Sonic Youth ++). Duoen bestemte seg for å spille inn i et analog-basert studio, Popes første gang på tape. Resultatet er en plate preget av spontanitet og lave skuldre.

– På noen av låtene kan du høre Nashville, på andre er vi på gata i New Orleans eller hjemme i Georgia, på barene jeg vokste opp med eller syngende stillferdig på soverommet, sier Pope.
– Albumet følger meg fra jeg var tretten og en lærer sa til moren min at jeg trolig kom til å ende i fengsel; det var det året jeg begynte å prøve meg på låtskriving. Det har stort sett gått oppover siden.

«Work» slippes i august, på Popes og konas plateselskap Brooklyn Basement Records. Vi gleder oss stort til å få det hele servert live!

ronpopemusic.com
facebook.com/RonPopeOfficial

Support:
Brian Mackey (US)
facebook.com/brianmackeyfans
brianmackeymusic.com

The Heart Of (US)
facebook.com/listentotheheartof
listentotheheartof.com

Bill. kr. 260,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.

Bill.: 285,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett