Avlyst Monday 27. april

Ron Pope (US)

Vi må dessverre informere om at Ron Pope-konserten på Parkteatret 27. april er avlyst. Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i nærmeste fremtid i henhold til Oslo kommunes retningslinjer. Sikkerheten og helsen til artist, ansatte og besøkende er vår største prioritet.

Vi beklager ventetiden, og er glade for å kunne informere om at vi nå har åpnet opp for refusjon av billetter til dette showet.

Dersom du ønsker å refundere billetten din, gjøres dette ved å kontakte Ticketmaster her: help.ticketmaster.no. NB: siste frist for refundering er 12.07.2020 kl. 12.00.

Vi håper at vi snart kan arrangere konserter igjen, og gleder oss til å se dere tilbake på Parkteatret.


Det har nesten blitt en årlig tradisjon at Ron Pope besøker Oslo, og det synes vi er skikkelig hyggelig! For femte gang inntar han Parkteatret, for å by på sin herlige americana-inspirerte poprock. Kanskje sees vi på Parkteatret 27. april?

I en stadig revolusjonerende musikkindustri, har den uavhengige Nashville-baserte Ron Pope staket ut sin egen kurs. Etter at kontrakten med Universal utløp i 2010, har Pope sluppet plater på egenhånd, turnert verden rundt med de som står han nærmest, og bygd seg opp en solid fanskare.

Oppskriften fungerer godt for Pope, og det å holde fast ved sin uavhengighet har på sikt vist seg å være fruktbart: Han har solgt ut show på tre kontinenter og i mer enn 20 land, hatt over 350 millioner avspillinger på Spotify, 825 millioner på Pandora, og over 150 millioner visninger på YouTube. Han har med andre ord knust enhver målestokk som kan brukes for å beregne hva som er mulig for uavhengige artister.

I august 2018 kom albumet «Work: The Complete Collection», co-produsert med Grammy-vinnende Ted Young (Rolling Stones, Sonic Youth +), en plate preget av spontanitet og lave skuldre. Tidligere i år kom det nydelige albumet «Daylight II», og i sommer fikk vi servert singlene «Take the Edge off» med Emily Scott Robinson og «Practice What I Preach». Hva som kommer av ny musikk før han besøker Parkteatret i april, det gjenstår å se. Det er i hvert fall ingen tvil om at vi gleder oss <3

ronpopemusic.com
facebook.com/RonPopeOfficial

Bill. kr. 270,- +avg.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.
(Foto: Nicole Mago)

Bill.: 300,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder