Crap åppå Park Saturday 27. january

Robin Ince (UK) – Pragmatic Insanity

Rett fra over 70 show med Brian Cox, inkludert utsolgt Sentrum Scene og Wembley, kommer Robin Ince til Norge med sitt første soloshow på tre år.

«Pragmatic Insanity» er en kollisjon av to kulturer – kunst og vitenskap. Komikeren og programlederen av «The Infinite Monkey Cage» (BBC) tar oss med på en fornøyelig gjennomgang av sine favorittkunstnere og rareste vitenskaplige ideer – alt fra maleren Stanley Spencer til nobelprisvinner i fysikk Niels Bohr. Dette er 60 morsomme minutter som bobler over av ideer om kreativitet i vitenskap og kunst, og som i tillegg stiller spørsmål om hvorfor vi tror vi ser det vi ser og hvorfor vi tror det vi tror.

Norges alternative humorfestival Crap åppå Park er tilbake for 8. året på rad med nyskapende, provoserende og tøysete humor på Parkteatret i Oslo. Årets program inkluderer et eksklusivt intimshow med noen av Norges fremste komikere, Black Metal-dialogene fra New York, soloshow med Jonis Josef og Ahmed, vitenskapshumor fra Storbritannia, et supertalent fra Sverige og en live sitcom.

facebook.com/crapcomedy

Bill. kr. 200,- +avg. / Lørdagspass 690,- +avg. finner du her
Dørene åpner kl. 14.30, showet starter kl. 15.00.
(Foto: Timothy Ginn)

Bill.: 220,-Dørene åpner 14:30ID.: 18Kjøp Billett