All Things Live pres. Monday 14. october

RITUAL (UK)

RITUAL og Emily Warren + special guests til Parkteatret 14. oktober

London-baserte RITUAL har skrevet hits for artister som Dua Lipa, Little Mix og Avicii. Nå retter de søkelyset mot seg selv, og med prosjektet «Dreamers Never Learn» gjester de Parkteatret 14. oktober!

Trioen RITUAL er kanskje ennå ikke et verdenskjent navn, men mange av låtene de har skrevet er allerede kjent for millioner. Som låtskrivere og bidragsytere til hits for store artister, har deres medfødte evne til å lage gode hooks og melodier ført til at de har blitt etterspurt over hele verden.

«With the minimalist instrumentation, male-female vocal pairing and deeply personal but accessible lyrics, the group has crafted a piece that successfully tackles a delicate subject in a way that feels honest and fresh.» – Billboard

Bandet ga ut debutalbumet «No Escape Out Of Tim»e i 2017, og oppfølgeren «Dreamers Never Learn» skal avsløres gjennom året – én pop-perle av gangen.

Med seg på laget har de den amerikanske sangeren og låtskriveren Emily Warren. Warren har vunnet Grammy Award, er multi-platina låtskriver og signert til Dr. Luke’s plateselskap Prescription Songs. Hun er mest kjent for å ha skrevet for flere høyprofilerte popartister, inkludert The Chainsmokers, Frenship, Sean Paul, Melanie Martinez og Shawn Mendes.

Vi gleder oss til å høre mer fra RITUAL, og til en kveld i popens navn på Parkteatret 14. oktober!

facebook.com/ritualmusic
ritual-music.com

Bill. kr. 220,- +avg. I salg fra fredag 30. august kl. 11.00.
Kun ståplasser.

Bill.: 245,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett