Thursday 19. august

RebMoe Show

RebMoe har aldri vært særlig musikalsk, til tross for at hun var sammen med en musikkprodusent i mange år. Allikevel lagde de flere låter og engasjementet til RebMoe gikk raskt forbi ferdighetene hennes. Etter bruddet fokuserte RebMoe på skolen, men hun savnet musikken og scenen.

Hennes indre artist, som hun selv skulle ønske var en Bergensrapper, begynte å utfolde seg, og har skapt et bredt spekter av musikk. Nå tar hun med seg porteføljen sin til sitt første (og kanskje siste?) liveshow.

RebMoe kan love hiphop, techno, trap, trance, pop, EDM, og punk – for å nevne noe. Det er med andre ord vanskelig for deg å tenke «hun lager ikke musikk jeg liker». Ta på deg skitne joggesko og bli med i RebMoe sitt kreative univers. Kvelden blir unik, på godt og/eller vondt.

RebMoe jobber hardt for å samle de flinkeste artistene hun vet om som warm-up. I motsetning til RebMoe har disse et rykte å bevare, så deres navn vil ikke bli annonsert på forhånd. Hvem blir med? Are you willing to take the risk?

facebook.com/therebmoe

Denne konserten var opprinnelig satt opp 2. april og siden flyttet flere ganger. Ny dato er 19. august 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Bill. kr. 170,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 195,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett