FKP Scorpio pres. Thursday 7. november

Radical Face (US)

Supp: Jon Bryant (CA)

Snart fire år har passert siden Radical Face sist besøkte Parkteatret. Siden den gang har han sluppet to album – og ryktene skal ha det til at det jobbes med et tredje.

Ben Cooper, multitalentet som skjuler seg bak Radical Face-navnet, er en forunderlig fyr. En gang var han en forfatterspire, og det er nok nettopp dette som har bidratt mest til hans særegenhet.

På et tidspunkt hadde han klar to romaner som gikk tapt i Den Store Harddiskkatastrofen, men resultatet ble de tre albumene i «The Family Tree»-serien, så da var det kanskje like greit.
Det er et ambisiøst verk, som blant annet resulterte i megahiten «Welcome Home, Son».

På scenen skiller Radical Face seg litt fra inntrykket man kan få fra musikken. Cooper og resten av bandet, er skapt for å skape god stemning, og latteren satt løst i salen forrige gang de var her.

Det skal bli en sann glede og ønske dem velkommen tilbake!

radicalface.com
facebook.com/RadicalFace

Hurra, Jon Bryant blir med som support for Radical Face!
Den kanadiske multi-intrumentalisten og singer-songwriteren slapp nylig debutalbumet «Cult Classic», et album inspirert av hans personlige erfaring med nettopp dét, og menneskets søken etter forbindelser. Resultatet er et herlig hypnotiserende album, med svevende cinematiske undertoner akkompagnert av synth og lette 70-tallsvibber. Vi gleder oss!

facebook.com/jonbryantmusic

Bill. kr. 275,- +avg.

Bill.: 305,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett