Goldstar pres. Monday 31. october

Poliça (US)

Supp: FOG (US)

Det amerikanske elektropopbandet Poliça har allerede rukket å spille to ganger i Oslo. Etter et utsolgt hus på Blå og nær utsolgt på Vulkan under Øyanatt 2014, er det nå duket for besøk på Parkteatret.

Poliça kom sammen i 2011 etter at kjernemedlemmene Channy Leaneagh og Ryan Olson først jobbet sammen i sistnevntes band Gayngs, hvor Leaneagh sang backingvokal. De to fant tonen og bestemte seg for å spille inn noen R&B-inspirerte demoer sammen. Bon Ivers Justin Vernon var en gedigen fan av bandet fra dag én.

 Siden den spede begynnelsen har bandet rukket å slippe tre kritikerroste album, «Give You The Ghost» (2012), «Shulamith» (2013) og «United Crushers» som kom ut i mars i år.

Pressen om «United Crushers»:
NME, 4/5: «[Poliça have] excelled themselves with the most intimate and empowering album of their career»
The Guardian, 4/5: «It all adds up to a record that bristles with mournfulness and melodious joy. Older, wiser, but far from jaded.»
DIY, 4/5: «‘United Crushers’ offers up a lesson in how to create something truly universal»
Clash, 8/10: «Poliça return with their third and most accomplished album yet»

thisispolica.com
facebook.com/thisispolica

Support: FOG (US)
Andrew Broder fra Minneapolis startet sin karriere som hiphop DJ, men har helt siden ung alder peilet sin egen kurs som musiker. Han er en multi-instrumentalist som improviserer, komponerer soundtracks, produserer, remixer og fremfor alt er han en fryktløs, rastløs og provokativ låtskriver.

Som Fog har Broder re-definert platespillerne som en musikkinstrument, og hans bidrag til avant hip-hop, elektronisk musikk, rock, jazz og metall har siden vært engasjerende og grensesprengende.

Med det kritikerroste albumet «For Good», hans første på nesten et tiår, i bagasjen, gleder vi oss til å se Fog varme opp for Poliça på Parkteatret.

facebook.com/Fog

facebook.com/event

Billetter kr. 220,- + avg.

Bill.: 240,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett