Klubb // DJs: Girson + Lotionboyz // Breveglieri + Eddy x Zino + Jonas V Friday 15. february

Plussfiresyv x Full Effekt

Plussfiresyv + Full Effekt lager klubb med dine favoritt-djs og liveartister på Parkteatret 15. februar. 

Girson er kanskje mest kjent som 1/3 av A-laget, Lars Vaular sin trofaste hypeman, manager for 90% av de unge rapperne i Bergen, Sjef på Full Effekt Records/Booking (Dårlig Vane, Machomayne, Hkon, M1kal, Jonas V, Mats Dawg+++), og arrangøren bak de notoriske G-festene i Bergen. Ved siden av alt dette er han en ganske dreven og erfaren DJ, med ti års erfaring med alt fra små intime klubber til legendariske klubbkvelder i forbindelse med noen av landets største festivaler.
facebook.com/DjGirson

Etter flere utsolgte gigs over hele landet har Lotionboyz (Nora Collective) etablert seg som et av Norges mest omtalte DJ-crews.
facebook.com/Lotionboyz

De har alltid med seg de beste klubb-låtene fra tidlig 90-tall frem til i dag + flere ferske tracks fra Nora Collective som enda ikke har sett dagens lys. Gled deg til fest!

Lotionboyz består av duo-en: @champagnepakkis og @bwoistop

LOTIONMOIST!

Breveglieri er en artist og produsent fra Loddefjord, Bergen. Han lager klassisk hiphop/RnB, som er melodisk og har en lekende flyt. Han har jobbet tett med gjengen i Full Effekt, der han blant annet har produsert for Martin Hazy og Dårlig Vane. I oktober kom hans Full Effekt-debut, med singelen «Cruiser». «Cruiser» er en låt for bilene, men fungerer like bra i klubben, på julebordet, familieselskapet, bursdagsfeiringen, skoleballet og resten av arrangementene du skal på.
facebook.com/breveglieriong
(Foto: Tel Whirh)

Eddy x Zino
De 17 år gamle tvillingene Eddy & Zino fikk en pangstart på karrieren da de slapp sin debutlåt «Fortjener mye mere» med allerede godt kjente Hkeem i mars i fjor. Nå har de teamet opp med Arif på låta «Funker», en melodisk traplåt om en gutt som prøver å overbevise en jente om at de passer sammen og at ting funker- det bare tar litt tid.

«Eddy & Zino er fremtiden», sier Arif om samarbeidet.

Eddy & Zino tok et stort steg fra å lage musikk hjemme på Furuset til å signere med Sony Music og gi ut sin første singel i mars. Debutsingelen med Hkeem satte tvillingene virkelig på kartet, den ble radiolistet på både mP3 og P3, og Hkeem lot dem skinne under sine shows på byLarm i fjor. «Eddy & Zino kommer på som en siste energiutblåsning. Det er fest på scenen, rett og slett», skrev Aftenposten om opptreden.
facebook.com/EddynZino
(Foto: Last Abdi)

Jonas V
facebook.com/vestkyst

facebook.com/event

facebook.com/fulleffektrecords
facebook.com/plussfiresyv

Billetter kr. 125,- + avg.

Bill.: 150,-Dørene åpner 23:00ID.: 20Kjøp Billett