United Stage pres. Saturday 16. march

Perturbator (FR)

Supp: Dan Terminus (FR)

Synthwave, darksynth, neon metal, cyber-organisk krautrock, industriell metal, retro future. Adjektivene er mange der Perturbators musikk omtales.

Perturbator aka. James Kent, har en interessant musikalsk karriere. Kent spilte gitar i en rekke metalband før interessen mer og mer gikk i retning mørk synthwave, og han i 2012 begynte å produsere elektronisk musikk inspirert av cyberpunk-kulturen.

Musikkinteressen kom i ung alder, delvis på grunn av foreldrenes innflytelse og bakgrunn som journalister og musikkritikere. De var selv med i et techtrance-band da de var yngre, og det var kanskje det som vekket sønnens interesse for synthesizere.

Med sin mørke musikk, inspirert av Nine Inch Nails, John Carpenter, Goblin og Kraftwerk, har han spilt på noen av Europas største musikkfestivaler, her blant annet Rock am Ring, Rock The Park, Frekvens, Hellfest og Summer Breeze.

Siden debut-EPen «Night Driving Avenger» kom ut i 2012, har han gitt ut fire fullengdere, sist ut «New Model». I første del av 2019 kommer etterfølgeren, og Perturbator legger i den anledning ut på turné, med Norge og Parkteatret som stoppested.

Gå ikke glipp av Perturbator på Parkteatret 16. mars!

perturbator.com
facebook.com/Perturbator

Dan Terminus har hatt sin egen plass i den franske synthwave-scenen siden 2013, med sin unike miks i skjæringspunktet mellom Mr. Oizo-galskap og de store episke melodiene. Han er også artisten bak spillmusikken til Neurovoider.

Dan Terminus var på headliner-turné i USA høsten 2018, og jobber for tiden med nytt album, oppfølgeren til «Automatet Refrains» fra 2018.

facebook.com/DanTerminusMusic

Billetter kr. 300,- + avg.

Bill.: 325,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!