Luft Recordings pres. Friday 27. september

Pen Gutt

Supp: Lil Truls

På den syvende dagen la solen seg i perfekt posisjon til å gjøre alt liv mulig på jorden. Livet både blomstret og skapte totalt kaos, for å så etterlate bare de sterkeste igjen.

Pen gutt har fått varig mén av å ha stirret for lenge på solen. Han har vært i mørket og tilbake for å vise mennesket hvor vakkert livet egentlig er, på både godt og vondt.

Debutalbumet «Hold Deg i Varmen» slippes 6. september, og han vil derfor invitere deg inn i sitt univers, for å oppleve albumet i sin helhet slik det burde oppleves.

«Pen Gutt’s «Independent» will make you want to quit your job» – The Fader

«Imagine Patrick Bateman was raised on the streets of Oslo and you’re in the right frame of mind for the new video from Norse rapper Pen Gutt.» – Boiler Room

«Pen Gutt is the breath of fresh air in the rap game you never knew you needed» – Notion «Nowness Picks» – Nowness

«Blir mann døpt på Pen Gutt konsert?» – Chirag

VELKOMMEN INNI VARMEN.

facebook.com/pengutt

Support: Lil Truls
Lil Truls er en kult-legende som har bidratt i den norske rapscene med evige klassikere som «Iglo», «hadekos» og fjorårets nydelig sommertape «bare 1 mixtape». Han er også kjent som Pen Gutt’s makker fra starten av karrieren, og har etablert seg den siste tiden som en artist med en så intens glede at den smitter over på den bitreste gubben.
facebook.com/LilTruls
spotify.com/LilTruls

Bill. kr. 220,- +avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Kaja Dons)

Bill.: 245,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett