Kuratert av Erlend Mokkelbost Friday 13. september

Pekula Vol. 3 – HEXAGON

Når man er publikummer på en Pekula-konsert, vet man lite om hva det er man skal oppleve og hvem som skal stå på scenen. Dette for å skape en friskere tilnærming til konsertrommet og opplevelsen av musikk. Fredag 13. september er det duket for «Pekula Vol. 3 – HEXAGON» på Parkteatret.

Det hele startet med 15-årsjubileumet til Parkteatret i 2017. Vi spurte komponist, musiker og produsent Erlend Mokkelbost om å lage et bestillingsverk.

Resultatet ble «Pekula Vol. 1 – ARP», et eksplosivt sonisk psykedelisk univers, fremført av seks anonymiserte musikere, bak et teppe av lys og røyk.

Med denne konserten kom også ønsket om å gjøre dette til en årlig tradisjon. I fjor ble «Pekula Vol. 2 – ONENESS» fremført av fem nye musikere og sangere. Ved hjelp av videoprojeksjon, gonger, kor og andre elementer, ble det en sterk åndelig affære for alle fremmøtte.

Nå står «Pekula Vol. 3 – HEXAGON» for tur, og vi tør love at det blir en sterk sonisk og visuell begivenhet, som man kun får oppleve én gang. Velkommen!

facebook.com/pekulano

Denne konserten er en del av programmet på Oslo Kulturnatt: facebook.com/oslokulturnatt

Bill. kr. 230,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 255,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett