Live Nation pres. Friday 6. march

Palaye Royale (CA)

Supp: Charming Liars (UK)

Med visuell teft og viltre liveopptredener, kan Palaye Royale sies å være et adrenalintilskudd i det moderne musikklandskapet! De omtaler seg selv som et fashion-art-rockeband. De mikser grandios og moderne alt-pop med kornete gitarrock, vi kan trekke paralleller til både glam- og britpopen.

Britisk presse har omtalt de som både «The Hottest Band of 2018» og «the group of the year». Lovordene har ikke vært få, og Kerrang! har erklært bandet for å være «on the cusp of next-level stardom».

Palaye Royale, opprinnelig fra Toronto men bosatt i Las Vegas, henter like mye inspirasjon fra film og filosofi som de gjør fra sine musikalske inspirasjonskilder. – Dette er ikke bare et band, dette er noe større, kall det en kunstnerisk bevegelse.

Trioen er et naturlig tilskudd, om det så er under Los Angeles Fashion Week eller på Vans Varped Tour. Uansett hvor de befinner seg, stjeler de oppmerksomheten.

Er du fan av My Chemical Romance, Twenty One Pilots eller liker band som krysser sjangre, vil du elske Palaye Royale!

palayeroyale.com
facebook.com/PalayeRoyale

Support: Charming Liars (UK)

Vi kan ikke tenke oss noe bedre band som support for Palaye Royale på Parkteatret 6. mars! Vi snakker bred musikalsk palett, frodige melodier og mørk alternativ energi. Bandet fra LA har tidligere vært åpnings-act for band som Kings of Leon, Weezer and Jack White. Gled deg!

facebook.com/CharmingLiars

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett