Nye sanger av Rudolf Nilsen Sunday 20. june

«På Gjensyn»

Nye sanger av Rudolf Nilsen!
Medvirkende: Jon Arne Corell, Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Carl Morten Iversen, Steinar Ofsdal og Stian Carstensen.

Rudolf William Nilsen er en av våre viktigste og mest avholdte arbeiderdiktere. Til tross for at han døde bare 28 år gammel rakk han å gi ut diktsamlingene På stengrunn (1925) og På gjensyn (1926). Den tredje samlingen Hverdagen (1929) ble utgitt etter forfatterens død.

Rudolf Nilsen er ikke bare kjent for sine røde kampdikt og skildringer av arbeiderklassens kår – han var også en av de første store urbane dikterne i norsk litteratur. Skildringene av livet og menneskene på Oslos østkant og kjærligheten til selve byen er et gjengangstema i hans diktning.

I 1973 gikk seks norske musikere sammen om albumet «På stengrunn – 16 sanger av Rudolf Nilsen». Plata ble en umiddelbar klassiker og står igjen som en av de største suksessene fra den norske visebølgen på 1970-tallet.

Mange har i årevis lengtet etter en oppfølger, og vi er begeistret over å kunne annonsere at et nytt album med sanger til tekster av Rudolf Nilsen er underveis.

Det spilles tre konserter:
Søndag 20. juni
Mandag 21. juni
Tirsdag 22. juni

Bill. kr. 300,- +avg.
Dørene åpner kl. 19, konsertstart kl. 20.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Denne konserten er flyttet fra 27. april til 20. juni. Kjøpte billetter er gyldig til ny dato. Dersom du er usikker på hvilken dato din billetter er gyldig til, så kan du se dette i ticketmaster appen🙂

Bill.: 330,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!