Nye sanger av Rudolf Nilsen Tuesday 27. april

«På Gjensyn»

Nye sanger av Rudolf Nilsen!
Medvirkende: Jon Arne Corell, Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Carl Morten Iversen, Steinar Ofsdal og Moddi.

Rudolf William Nilsen er en av våre viktigste og mest avholdte arbeiderdiktere. Til tross for at han døde bare 28 år gammel rakk han å gi ut diktsamlingene På stengrunn (1925) og På gjensyn (1926). Den tredje samlingen Hverdagen (1929) ble utgitt etter forfatterens død.

Rudolf Nilsen er ikke bare kjent for sine røde kampdikt og skildringer av arbeiderklassens kår – han var også en av de første store urbane dikterne i norsk litteratur. Skildringene av livet og menneskene på Oslos østkant og kjærligheten til selve byen er et gjengangstema i hans diktning.

I 1973 gikk seks norske musikere sammen om albumet «På stengrunn – 16 sanger av Rudolf Nilsen». Plata ble en umiddelbar klassiker og står igjen som en av de største suksessene fra den norske visebølgen på 1970-tallet.

Mange har i årevis lengtet etter en oppfølger, og vi er begeistret over å kunne annonsere at et nytt album med sanger til tekster av Rudolf Nilsen er underveis.

Det spilles tre konserter:
Tirsdag 27. april
Onsdag 28. april
Torsdag 29. april

Bill. kr. 300,- +avg.
Dørene åpner kl. 19, konsertstart kl. 20.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Viktig informasjon til de som har kjøpt billett før 22.03.21:
På grunn av kommunale restriksjoner på antall publikummere, har vi måttet dele opp denne konserten for å få plass til alle som har kjøpt billett. For å få dette til må vi dessverre refundere alle kjøpte billetter, og legge de ut i salg på nytt. Det betyr at du som gjest må kjøpe ny billett dersom du vil få med deg en av konsertene. Alle billettkjøpere vil få tilsendt forsalgslink på e-post.

Bill.: 330,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett