Julekonsert Friday 6. december

Ost & Kjex + Mungolian Jet Set

Mungolian Jet Set og Ost & Kjex inviterer til julekonsert på Parkteatret for niende året på rad❣️ De tar selvsagt også med seg sine musikalske venner.

Danseglade venner, velkommen til det som må være en av byens beste juletradisjoner! 🎄☃️

facebook.com/OstKjex

facebook.com/Mungolian.Jet.Set

Første gjesteartist er bekreftet, nemlig Leoparden! Leoparden slapp en bombe av et funk/afro/boogie album med «Stilen er svimmel» tidligere i år, på det svært så lovende Oslo lablet Lyskestrekk Records. Plata har blitt lagt merke til langt utover landegrensene, og det skjønner vi godt. For den er uimoståelig funky med sine varme afrorytmer, skeive humor og slentrende tekster på norsk.
 Sjekk ut skiva her: spotify.com/Leoparden

Andre gjesteartist ut er duoen Bendik Baksaas + Fredrik Høyer.
Den hyllede slam-kometen Fredrik Høyer og DJ extraordinaire og produsent Bendik Baksaas har skapt sin egen genre som blander minimalistisk house og slam-poesi. Gutta fikk strålende anmeldelser for det ambisiøse dobbeltalbumet «Til alt ute» som kom tidligere i år.

youtube.com/Ode til alt Ute

Karolinski blir den tredje gjesteartisten som blir med på Ost & Kjex + Mungolian Jet Sets julekonsert 6. desember 🦄 Den råkule ekstremsportdama fra Vestlandet, har tatt Tigerstaden med storm det siste året. Ikke minst på grunn av det fantastiske albumet «Abnormal Soundscape».

facebook.com/karolinskimusic

Det afrobeat inspirerte psykedelika-orkesteret Flammer Dance Band, er moderskipet i det lille Gamlebyen-baserte selskapet Lyskestrekk records, som nettopp gav oss skiva til Leoparden. Flammer backer også Leoparden under hans opptreden på Parkteatret. Det er bare å glede seg, for Flammer Danse Band er kjent som et heftig live band!

Kveldens DJ er Helene Rickhard. Helene er en forholdsvis ny stemme i den norske elektronika-scenen, men gjør seg sterkt bemerket med sine eklektiske og kosmiske DJ-mikser, og ikke minst fete og egenartede produksjoner. Sjekk for eksempel ut hennes bidrag på den siste Metronimicon samleren, ace stuff!!

Om ikke det var nok, så joiner Whalesharkattacks og Hanne Kolstø Ost&Kjex på scenen! Ikke mer å si enn god jul!

facebook.com/event

Billetter kr. 325,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 355,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett