Julekonsert Saturday 16. december

Ost & Kjex + Mungolian Jet Set

Ost & Kjex og Mungolian Jet Set spiller julen inn, selvfølgelig! Deres årlige julekonsert m/venner kan du glede deg til allerede nå.

«Finn frem trommene og fyll opp lungene»
Det er med stor iver vi slipper årets første gjesteartist, Kong Sverre! Kongen kommer for å spille låter fra «Natur». En plate som er en liten klassiker innen norsk elektronika. Elsket av de få, forbigått av mange, og fortjener definitivt en runde eller to på Spotify.

«Finn frem trommene og fyll opp lungene»! Kong Sverre kommer for å spille låter fra «Natur», en plate som er en liten klassiker innen norsk elektronika. Elsket av de få, forbigått av mange, og fortjener definitivt en runde eller to der du hører musikk.

Popkometen Gundelach høster lovord verden over for sin nydelige blanding av nordisk soul og elektronika. Kai har røtter i den norske elektronikascenen og slo for alvor gjennom med den selvtitulerte EPen «Gundelach» i 2016. Siden har han hatt en rakettkarriere med spillejobber på blant annet Roskilde og Øyafestivalen, og bare gudene vet hvor dette ender.
facebook.com/gundelachmusic

Whalesharkattacks ble for alvor et navn på alles lepper da hun i september slapp sitt debutalbum på Oslos überrå undergrunnslabel Metronomicon Audio. En fantastisk og stilsikker plate hvor Viviana blander påvirkning fra kjølig, sjelfull 80-tallspop, elektronika, darkwave, britisk bassmusikk, synth og new wave til noe helt eget. Og herregud for en vokal!
facebook.com/WHALESHARKATTACKS

Crussen lager nydelig, smart og kunstnerisk housemusikk av sjelden kvalitet. I løpet av få år har den talentfulle, svenske produsenten utviklet sin helt egen sound, lett gjenkjennelig i sitt sakte tempo, sine organiske samples og sin forankring i blues og folk. Crussen gjør intet mindre enn sin live-debut på Parkteatret!
Youtube: Crussen – Sun Walking

Vi gleder max oss over å ha fått med vår gamle venn Daniel Gude som kveldens dj! Daniel er en av Oslos fineste plateryttere med laang fartstid og et stort hjerte for dansemusikken. Og som om ikke det var nok, åpnes ballet av cajun-bandet Lady Hardanger med Anne Lise Frøkedal i spissen.

facebook.com/event

facebook.com/OstKjex
facebook.com/Mungolian.Jet.Set
facebook.com/hannekolstoe
facebook.com/ladyhardanger

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 20UTSOLGT