TP Booking pres. Thursday 14. april

Oscar Blesson

Tee Productions er stolte av å presentere TP Booking som sin nye arm med spesialisering innen livefeltet. Debuten kommer i form av en kveld med deres nyeste stjerneskudd Oscar Blesson – sammen med et knippe gjester og samarbeidspartnere. Alt på verdens hyggeligste gamle kino på Løkka. For en og en halv hundrelapp. Alle over 18 år er velkomne!

Oscar Blesson startet for alvor sin musikalske karriere med fjorårets mixtape «Look What I Lost». Den plasserte Oslo-gutten på rapkartet, og resulterte i konserter og Urørt-delfinale.

Forrige uke slapp Blesson sin første offisielle samling låter i form av EPen «Watch The Boy Grow», akkompagnert av to videoer som fortsatt sprer seg i undergrunnskretser verden over. EPen har allerede høstet lovord fra anmeldere og publikum, og neste kapittel består i stor grad av å framføre låtene live. Tjuvstarten fant sted på by:Larm-åpningen i et fullt og svett Pokalen, og ble fulgt opp med oppvarming for Skepta, åpning av vidAwards, og opptreden på X Games afterparty.

Dog er det tyngre skyts på lager til det som blir den ordentlige debuten, nemlig helaftens slippkonsert på Parkteatret torsdag 14. april. Blesson tar med seg et lite knippe musikere og Tommy Tee bak platespillerne, samt kunstnerkollektivet Broslo og TropicalNoah som står for det visuelle, og gjør en full konsert.

Umiddelbart etter konserten tar DJ Herkules og Tommy Tee over platespillerne og åpner etterfesten, som holder det gående med livegjest Conz og bangere til kl. 02.00.

facebook.com/Oscar-Blesson

Billetter kr. 150,- + avg.

Bill.: 170,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett