Avlyst Sunday 31. january

Opus13, Isa Gericke og Sveinung Bjelland

Denne konserten er dessverre avlyst. Billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster her: help.ticketmaster.no. Siste frist for refundering av billetter: 15.03.2021.

NB: Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.


Søndag 31. januar kan vi høre strykekvartetten Opus13, sammen med Isa Gericke og Sveinung Bjelland, i et klassisk 1800-tallsprogram med verk av Dvorak og Chausson.

Opus13 består av noen av landets mest begavede unge strykere, som er på full fart fremover i karrieren. Det blir et spennende møte mellom musikere fra to generasjoner i vårt musikkliv, i et program av vidunderlig 1800-tallsmusikk.

Om Opus13
Høsten 2014 ble Opus13, oppkalt etter Felix Mendelssohns lidenskapelige strykekvartett i a-moll, etablert av fire unge musikere fra Barratt Due musikkinstitutt. Kvartetten debuterte etter kort tid, både på landsdekkende radio og på Oslo Quartet Series, som en del av deres talentutviklingsprogram. Siden har de opptrådt i bl.a. Frankrike, Danmark, og på konserter under Festspillene i Bergen, Risør kammermusikkfest, og Mustonen på 123 i Oslo.

Opus13 har samarbeidet med internasjonale toppmusikere som Alisa Weilerstein, Tabea Zimmermann, Jonathan Biss, Marianna Shirinyan, Vertavokvartetten og Konstantin Heidrich (Fauré Quartett).

Kvartetten har fått undervisning av flere av verdens ledende kammermusikere, bl.a. medlemmer av Vertavokvartetten, Quatuor Ebene, Artemis Quartett, Oslo Strykekvartett og Quatuor Mosaïques. I 2017 og 2018 var Opus13 med i Crescendos mentorprogram for unge kammergrupper.

Opus13 består av Sonoko Miriam Welde, Edvard Erdal, Michael Grolid og Daniel Thorell.

facebook.com/opus13quartet

Med konsertserien KLASSISK VINTER gjenoppstår en gammel tradisjon i Oslo, som dessverre ikke har vært benyttet på mange år – konserter med klassisk og moderne musikk.

Er du en av Oslos morgentravere, kan kanskje dette programmet på Parkteatret være det som skal til for å lokke deg ut på byvandring en tidlig søndag. Møt noen av byens – og landets – beste musikere i 11 unike konsertprogrammer.

Dørene åpner kl. 12.00, konsertstart kl. 13.00.
Bill. kr. 280,- + avg. // 130 – + avg. (Student)

Bill.: 310 / 155,-Dørene åpner 12:00ID.: 18