All Things Live pres. Thursday 5. march

OnklP

For kort tid siden slapp OnklP bangeren «OCB Slim» sammen med Temur og Martin Hazy. Dette var årets siste smakebit fra det kommende selvbiografiske albumet til OnklP, som har fått den passende tittelen «Pål Tøien». Albumet slippes 28. februar 2020. Samme dag legger den vitale veteranen ut på vinterturné i Norge, med stopp i Oslo og Parkteatret 5. mars.

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securtias-vakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.

Fra et par års nachspiel på 15m2 på Anker hotel, rett til Spellemann og tilbake til legevakta igjen. Periodevis norsk musikklivs enfant terrible. Periodevis briljant. Periodevis tilsynelatende uten styring eller selvkontroll. Noen klappet da han var på toppen. Flere frydet seg da han var nærmere bunn.

En offentlig inkasso, en offentlig åpenhet rundt… Vel, alt, og en minst like offentlig gjenreising som artist senere så er vi alle blitt noen år eldre. Og vi kan vel alle være enige om at det har gått mye bedre enn det hadde behøvd å gjøre.

OnklP har turnert hypping rundt omkring i Norge, både på festivaler og klubber. Han er også aktuell i den kommende sesongen av TV-serien 71 grader nord.

I den nylige 730-kåringen over Norges beste rappere, stemt frem av Norges rappere, ble OnklP kåret til Norges nest beste rapper gjennom tidene, bare slått av Lars Vaular. I samme kåring over de dagsaktuelle rapperne, havnet han på en solid femteplass.

onklp.no
facebook.com/OnklPOffisiell

Billetter kr. 280,- + avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Stian Andersen)

Bill.: 310,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT