Up Front Artists pres. Saturday 13. october

Okay Kaya

Supp: Konradsen

Kaya vokste opp på en halvøy utenfor Oslo, hvor hun lærte å sette pris på musikk gjennom sin mors omfattende platesamling og hennes brødres black metal-band.

Okay Kaya bruker tiden sin til å uttrykke seg gjennom melodi og bevegelse. Hun lener seg på rommet mellom lydene, mens hun utforsker et stilisert kroppsspråk. Hun forsøker å skape en verden som ligner på hennes egen barndom; leken og egen.

facebook.com/okaykayamusic

okay-kaya.com

Konradsen er vennene Eirik Vildgren og Jenny Marie Sabel og et soveromstudio på Grønland med synther og planter. Men Konradsen er også Erlend og Ivar, og Øyvind og Big Bruce. Og han fyren som inspirerte deg på en kafé i København, og mora di som møter opp på hver eneste konsert. Og Sara, og Sebastian, og Tomme som en gang sa at musikken hørtes ut som familiekjærlighet. Og musikken er også en slags familie med alle disse stemmene og lydene som kjemper om å få siste ordet. I sentrum av det hele: et lunt piano og en omsluttende stemme som samler alle disse folka som er en del av Konradsen. Alle de gode folka som skaper noe sammen.

De er nå ute med debutsingelen ‘Never Say A’ og gjør for tiden ferdig sitt debut-album. Nylig opptrådte de på Vill Vill Vest og hentet lovord og 5/6 av Bergens Tidende:

«Duoen Jenny Marie Sabel og Eirik Vildgrens myke, eteriske pop føles som å falle i sakte film gjennom en sky av gode minner og duggfriskt håp. Konradsen gjør verden til et litt bedre sted å være i løpet av en konsert som fint kunne vart fem ganger så lenge -minst.»

«Konradsen make music that is minimal and maximal in all the right places.» – FADER

facebook.com/konradsenmusic

Bill. kr. 225,- +avg.

Bill.: 245,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett