Live Nation pres. Wednesday 29. november

Oh Wonder (UK)

Supp: Laurel (UK)

Oh Wonder kommer tilbake til Parkteatret! I sommer slipper den britiske popduoen oppfølgeren til 2015-suksessen «Oh Wonder», og 29. november blir de å se på scenen i Oslo. 

I en tid der popkarrierer krever nøye planlegging, er Oh Wonder et unntak. De er et band som ble til ved en tilfeldighet, en duo som ikke hadde planer om å spille live, men tilbrakte over et år på veien, og en major label-signering som aldri så seg selv som noe annet enn et DIY-prosjekt.

Oh Wonder så dagens lys da Londons Josephine Vander Gucht og Anthony West satte seg fore å skrive, spille inn og gi ut én låt i måneden i et år. Tanken var å pitche sangene til andre artister, men da de nådde hundretusener og etter hvert millioner av avspillinger, måtte de innse at sideprosjektet helt på egenhånd var blitt et vaskeekte band. På bare 14 måneder gikk duoen fra sin første, forsiktig prøvende liveopptreden i hjembyen til å turnere verden over for et stadig større publikum – 162 konserter i 112 byer, for å være nøyaktig.

Det selvtitulerte debutalbumet som kom i 2015 var en samling av disse sangene. Nå er Oh Wonder straks klare med sin første fullengder laget som nettopp dét. På «Ultralife» tar de med seg kjennetegnene fra sist – hypnotiske vokalharmonier, emosjonelle tekster og en lett, delikat skjønnhet – og legger til all den erfaringen og selvtilliten suksessen har gitt dem.

Resultatet kan høres i smakebitene «Ultralife», «Lifetimes», «My Friends» og «Heavy», som alle er tilgjengelige nå. Det er en overbevisende samling duggfriske poplåter, og vi gleder oss stort til å høre dem live hos oss!

facebook.com/ohwondermusic
ohwondermusic.com

Support: Laurel (UK)
Med de selvutgitte låtene «Life Worth Living» og «San Fransisco» har 23 år gamle Laurel høstet lovord fra en rekke blogger, blitt en gjenganger på Hype Machine-listene, vært stemt fram som Teen Vogues «Artist To Watch», og fremhevet av blant andre BBC Radio !, Beats 1, Spotify og Apple Music. I sommer har hun turnert iherdig i Europa og Storbritannia, med påfølgende utgivelse av EPen «Spotify Live».

Laurel skriver, fremfører, spiller inn og produserer musikken sin i et soveromsstudio i Øst-London, hvor hun har lagt siste hånd på debutalbumet som kommer i 2018.
facebook.com/ClassicLaurel

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT