FKP Scorpio pres. Wednesday 12. june

Novo Amor (UK)

Den 26 år gamle multiinstrumentalisten, sangeren, låtskriveren, lyddesigneren og produsenten Ali Lacey, bedre kjent som Novo Amor, blir av mange beskrevet som den walisiske Bon Iver. Med vakker og sjelfull musikk, blir det en stemningsfull affære når Novo Amor inntar Parkteatret denne sommerkvelden.

– Jeg tror de fleste vil forstå at en artist som a) sammenlignes med artister som Bon Iver og Iron & Wine, og b) får et slags gjennombrudd med en cover av Guns N’ Roses’ «Welcome To The Jungle», vil fange interessen til en årvåken konsertarrangør. Det er iallfall tilfellet her, forteller promotør Stian Pride om bookingnyheten.

Novo Amors andre EP, «Woodgate» fra 2014, ble belønnet med terningkast seks av GAFFA, og ble beskrevet som «personlig, sårt, drømmende og fylt med kjærlighet som treffer hjertet». Og det var ikke bare GAFFA som kom med lovord:

«Setting the scene for his new release as one of trembling, spectral beauty, this soaring minisymphony swells with big euphoric strings and the Welsh bedroom auteur’s uncanny falsetto; like a one-man Fleet Foxes». – MOJO

«A supernatural sense of peace permeates every track he touches» – Consequence Of Sound

«Brilliantly captures vast, melancholic scenes» – The Line of Best Fit

Med andre ord – det er bare å glede seg til konsert med det som kommer til å bli mange nordmenns nye favorittartist! Vi sees på Parkteatret 12. juni!

novoamor.co.uk
facebook.com/iamnovoamor

Bill. kr. 220,- +avg.
Foto: Connor Robertson

Bill.: 245,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!