Live Nation & Yngling pres. Wednesday 18. march

NOTD (SE)

NOTD er 18 år gamle Samuel Brandt og 21 år gamle Tobias Danielsson, som møtte hverandre på Soundcloud, før de tilfeldigvis begynte på samme videregående skole sør i Sverige. Siden deres første utgivelse, har duoen samlet over 1 milliard strømminger, og de kan skilte med å ha vært åpnings-act for Zedd på hans USA- og Europa-turné.

Det hele startet med at duoen laget offisielle remikser av hitsa til popmusikkens elite: Shawn Mendes, Ed Sheeran, Demi Lovato, Sia, Alessia Cara og Rihanna. Et suksessfullt prosjekt, men etter hvert flyttet duoen fokuset over på å lage original musikk.

I mars 2018 fikk verdenen høre deres fengende låt «I Wanna Know», med popsensasjonen Bea Miller. Det hele resulterte i Platinum-status i USA, Australia (2x), Canada, Norge og Sverige.

I fjor fulgte de opp med hitsingelen “So Close”, som raskt nådde topp 50-hitlister i over 25 land. Sangen ble #1 på Dance Radio Airplay-hitlistene i USA. Sangen er også nominert i kategorien Best Dance Song i iHeart Radio Music Awards (mars 2020).

I 2020 er det klart for NOTDs Europa-turné, og jammen tar de turen innom Parkteatret!

facebook.com/notdofficial

Bill. kr. 225,- +avg. I salg fra fredag 24. januar kl. 10.00.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 250,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett