Radar Booking & Nordvis pres. Saturday 21. september

Nordvis Høstfest

Det lapplandske plateselskapet Nordvis følger opp suksessen fra 2017, og inviterer igjen gamle og nye venner til høstfest, lørdag 21. september.

Også denne gangen vil gildet foregå på Parkteatret Scene. Platedirektør Andreas Pettersson har gravd dypt i linskapet, og det er duket for fire bordsetninger med både svenske og norske musikalske retter av ypperste mørke klasse. Det blir sjangeroverskridende melankolsk, atmosfærisk, folkloristisk, ambient og progressivt, med dype røtter i svartmetall og naturmystikk, og med en dessert som utvilsomt vil gi gåsehuden gåsehud. Nordvis høstfest er en hymne til skumringen, til det lyset som ikke når oss mer, men som igjen vil gjenoppstå og skinne i verdensaltets tempel.

Bhleg (SE)
Den västergötiske duoen Bhleg, med røtter i folk og svartmetall, lar seg inspirere av naturen, og søker gjennom sin musikk tilbake til menneskets opprinnelige kontakt med verdensaltets mystikk og trøst. Jordbunden og soldyrkende lager de musikk som er mørk og tung som skogbunnens muld, men som samtidig skinner som duggvått løvverk en solskinnsdag. Andreskiva, den kritikerroste Solarmegin, kom i 2018, og konserten på Nordvis høstfest er deres andre siden oppstarten i 2013. Som gjestemusikere stiller flere kjenninger fra Nordvis-familien.
facebook.com/bhlegofficial
spotify.com/bhleg

nordvis.com

Billetter kr. 320,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 350,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett