Friday 15. may

No. 4

I 2005 gikk Julia Witek, Ingeborg Marie Mohn og Emilie Christensen ut fra Foss VGS, og siden den gang har bandkonstellasjonen deres hatt mange navn og former. En tid het de Samkjørt, så Sam’s Shirt, og trioen var i mange år en godt skjult hemmelighet for mannen i gata, men popstjerner blant venner og kjente. Med låter som «Føkk Lunsj», «Jeg har aldri sett Elg» og «Kjedelig» var bandets Soundcloud-konto og den årlige smekkfulle sommerkonserten på Skaugum de eneste stedene man kunne oppleve bandet og musikken.

I 2013 fant jentene ut at nok var nok, og i mars 2014 kom deres første ordentlige singel, «Lite og stort», under bandnavnet No. 4. I samarbeid med Widerøe hjalp hele Norge til med å lage musikkvideo, sangen ble listet på NRK P1, og en aldri så liten sommerhit var et faktum. Julen 2014 fulgte de opp med låten «Hvis det var meg», som også ble A-listet på P1, og siden har det gått slag i slag med Prøysen-konsert på NRK1, utsolgt julekonsert på The Crossroad Club, og det foreløpige karrierehøydepunktet: Å åpne Spellemann-konserten 17. januar.

15. mai 2015 er ringen sluttet, når Ingeborg, Emilie og Julia returnerer til Grünerløkka for å fylle Parkteatret med låtene som vil utgjøre bandets debutalbum, som kommer til høsten. Ta med mødre, brødre og bestemødre, for dette blir en kveld for historiebøkene.

facebook.com/no4band
soundcloud.com/no4band

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT